Kanonloppet 2022

Kanonloppet

Då var det dags för kanonloppet och var väll inte så glad i väder rapporterna som visade regn det gick iorörsig bra på knutan men som jag brukar säga även en blind höna kan hitta ett korn.

Träningen gick i regn och jag försökte känna mig för men det kvittade hur jag än körde så for andra förbi som ett möte sånt är inget kul längre.

Kvalet gick på torr bana men långsamt som bara den jag var 6 SEKUNDER efter pole jag tyckte det gick bra lite missar här och där ibland men hade en bra känsla tills jag såg resultatet..........................................Vad f...n ska jag hitta på ?

Race 1 startar ifrån ruta 17 och kommer i mål på plats 18 det är ju aldrig roligt att åka bakåt i listan men gjort är gjort hade diverse riktigt grymma fighter med  Vikström 55 David 39 det var faktiskt riktig roligt :-) 

Race 2 starta på ruta 17 igen och det är ännu tightare racing och nä'r jag har 4 varv kvar och bromsar in vid trösen så är det i princip bara motorbroms fick pumpa lite så jag klarade svängen .

Sen var det lite osäkert att bromsa riktigt sent vid trösen , ejes och hårnålen så jag tappar 4 bilar var av 2 st sista halv varvet och David kom förbi när det var nån meter kvar innan moål .......buuuuuuuuuuuu men sluta på plats 14 detta heat var och riktigt roligt att köra tight fair racing där jag och motståndare gav och tog plats inga ojusta blockningar osv så vi kunde köra om varandra hit och dit och bilarna kom hem hela.


Bara lastibilen som var trasig igen ...men tog mig hem