Västkustloppet 2023

Laddad till 1000

Det har gått 5 veckor sen senaste tävlingen och det blivit lite skruvande på det mesta bland annat gjorde jag ett enkelt test på mina bakdämpare och konstaterade att dom var lite olika så det fick bli 2 stycken nya..
Köpte mig ett paytest för träning är bra och jag sänkte mitt PB lite och bilen funkar bättre med nya dämpare bak äntligen går det åt rätt håll.
Ordinarie träning gick sisådär när långsammare bilar gör allt för att blockera ......finns ju absolut ingen anledning att syssla med sånt under träning och skapar bara irritation och felaktiga beslut som kan resultera i sammanstötning till absolut ingen nytta bara utgifter.
Kvalet gick bättre kör in på en 12 plats och sänkte mitt PB med nästan 1 sekund och det var på ett varv jag fick slå av på gasen 2 gånger på grund av en gulflagg och en röd flagg .........
Race 1 taggad som fan med en bil som aldrig funkat bättre och kommer till kurva 3 och vi går 3 i bredd in i den och bil nr 26 som låg i mitten kunde göra så mycket så hans framhjul tog i mitt bakhjul så jag for ut på gräset och blir supersist.
Jag tar mig upp på banan men bilen beter sig konstigt och vibrerar vid gaspådrag och efter ett var åker jag in i depån för att titta till bilen men hittar ingen konstigt så jag börjar misstänka nått elfel.
Blev 0 poäng ŚUCK
Hittar en dålig kabel till tändningen och hoppas det var det som gjorde att bilen hackade och betedde sig konstigt.
Race 2 får starta näst sist och är inte speciellt taggad .
Får en hyffsad start och plockar lite platser får en lite sammanstötning med en bil som drar sig mot innern när jag är där under omkörning men det gick bra 
Slutar på plats 21 av 32 bilen är hel så lite småpill bara till Kinnekulle.
Vissa situationer ska bli intressanta att se i gopron........skull vilja ha en bakåt och

Race 1 Video